• 2013-05-27

Оренда приміщень - Вибираємо офіс

Як же найкращим чином підібрати офіс для своєї компанії? Деякі керівники вибирають допомога професіоналів, які спеціалізуються на підборі нежитлових приміщень під офіс для своїх клієнтів. Безсумнівно, хороші фахівці знають всі основні офісні центри Києва, їх особливості, переваги та недоліки, володіють найбільш актуальною інформацією по ринку і можуть надати консультацію своїм клієнтам. Однак у такому випадку слід бути готовим до того, що оренда приміщень під офіс значно здорожує, так як буде включати в себе вартість роботи консультанта. Слід також врахувати, що в разі пошуку нежитлових приміщень під офіс через посередника терміни підбору оптимального варіанту можуть затягнутися. Головним же недоліком роботи через посередника є відсутність прямого контакту з власником офісного центру, що практично виключає можливість безпосереднього діалогу орендаря та орендодавця на початковому етапі, коли безумовно важливо прояснити всі можливі питання і нюанси.

У цьому зв'язку, можливо, найкращим способом зняти офіс в Києві для своєї компанії буде власний вибір і безпосередній діалог з власником нерухомості. Як відомо, комерційна нерухомість ділитися на класи (A, B, C, D, де A - найбільш високий, D - найнижчий клас). Для того щоб найкращим чином підібрати і зняти офіс в Києві варто визначитися з районом і класом нежитлових приміщень під офіс, вивчити офісні центри Києва в цікавій категорії та направити запит компанії-власнику нерухомості. Ви можете бути впевнені, що крім більш коротких термінів пошуку нового приміщення, оренда приміщень під офіс безпосередньо від власника дасть вам можливість особисто обговорити всі можливі додаткові умови, пільги, бонуси і встановити добрі партнерські відносини на довгі роки.

Отже, якщо вас цікавить оренда приміщень у Києві на тривалий термін і пріоритетом для вас є надійні, прозорі відносини з орендодавцем, оренда приміщень під офіс від безпосереднього власника, безумовно, буде сприяти успіху вашої компанії.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com