• 2013-07-28

Оренда приміщень в бізнес центрі - це вигідно і зручно!

Саме в офісі розташовується керівний склад компанії, проводяться важливі ділові зустрічі, проводиться укладання договорів з новими бізнес-партнерами, а також виконується вся робота з розробки та втілення в життя нових стратегій розвитку підприємства. Тому офіс повинен забезпечувати розташованим в ньому людям комфортні для плідної роботи умови, мати респектабельний вигляд (як зовнішній, так і внутрішній) і бути розташований в зручному місці, щоб туди можна було без труднощів дістатися.

Ще не так давно орендувати офіс, повністю відповідний всім необхідним вимогам, було для підприємців справжнісінькою проблемою. Мало того, що потрібно було знайти відповідне приміщення, власник якого погодився б віддати його під офісні потреби, так додатково до цього доводилося ще робити своїми силами ремонт під ключ, отримувати дозволи на проведення перепланування від різних інстанцій (служби пожежної безпеки та інших), а також особисто займатися питанням цілодобової охорони об'єкта. А про те щоб зняти офіс в центрі Києва багато підприємців навіть і не думали, оскільки ціна на офісні приміщення, що знаходяться в центральних районах (офіс на Печерську), досягав нечуваної величини, і дрібна фірма просто не могла дозволити собі такого задоволення. Тому переважній більшості підприємців доводилося задовольнятися варіантами на околицях Києва, що викликало ряд певних незручностей.

Сьогодні, з появою комфортабельних бізнес центрів, проблема пошуку відповідного офісного приміщення вирішується досить просто. Оренда приміщень в бізнес центрі Києва дозволяє фірмі в найкоротші терміни обзавестися сучасним, зручним для роботи приміщенням, повністю пристосованим під підприємницькі потреби. Питання забезпечення безперебійної охорони об'єкта, обладнання паркувальних місць, проведення точки доступу в інтернет, встановлення системи кондиціонування - все це вже вирішено. До того ж всі сучасні бізнес центри розташовуються в безпосередній близькості від місць зупинок громадського транспорту, великих магазинів і точок громадського харчування, що, безсумнівно, є серйозним плюсом для працюючих там людей. Уклавши договір на оренду, підприємцю залишається тільки обладнати кімнати відповідно своїм смакам і потребам організації.

Популярний колись варіант покупки офісного приміщення у власність нині втратив свою доцільність та актуальність. Справа в тому, що може виникнути ситуація, коли офіс виявиться просто більше не потрібен (наприклад, фірмі з якихось причин буде потрібно переїзд або засновник підприємства може прийняти рішення припинити подальше існування організації). І якщо приміщення було викуплено компанією, то доведеться вирішувати питання про його подальшу долю. Але якщо була оренда офісів, то достатньо просто розірвати орендну угоду, що набагато простіше, ніж пошук покупця або переобладнання кімнат під інші цілі. Тому очевидно, що рішення зняти офіс у бізнес центрі - це найбільш розумний вибір будь-якого сучасного бізнесмена, який хоче отримати можливість спокійно працювати, не обтяжуючи себе зайвими проблемами.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com