• 2014-04-08

Оренда приміщень

Ще важче тим, хто тільки починає свій шлях у бізнесі, відкривши власну фірму. Безумовно, підприємці - у своїй більшості не в змозі брати в оренду дороге офісне приміщення в центрі міста. У той же час не можна забувати про те, що оренда офісного приміщення в глухому районі міста - теж не варіант для багатьох видів бізнесу, так як клієнти повинні легко знаходити офіс, тим більше, що і престижність фірми залежить від того, де знаходиться її представництво. Таким чином, оренда приміщень так званого економ класу, але в хорошому районі міста, в більшості випадків є найбільш прийнятним варіантом.

Більш досвідчені підприємці знають, що набагато ефективніше орендувати невелике приміщення в зручному для більшості клієнтів місці, ніж брати великий офіс, що знаходиться десь на периферії.

Оренда приміщень економ- класу не означає , що вам буде незручно або що співробітники будуть позбавлені будь-яких благ. І там може бути непогана офісні меблі, хороша зовнішня і внутрішня обробка, санвузол, інтернет, телефон і багато іншого. Іноді трапляється, що офіси економ- класу не оснащені кондиціонерами, однак про це, як правило, можна домовитися з власником приміщення. Важливо те, що такі от невеликі офіси в більшості випадків підходять початківцям фірмам, і за вартістю оренди, і за величиною приміщення.

Оренда приміщень може бути здійснена через ріелторську фірму. У цьому випадку не буде необхідності затрачати особистий час або час своїх співробітників на пошук приміщення, на дзвінки по оголошеннях і так далі. Безумовно, ріелторам потрібно платити, однак професіонали набагато швидше знайдуть для вас підходящий офіс, оскільки добре знають ринок, розбираються в цінах. Якщо ви скористаєтеся ріелторськими послугами, то зможете заощадити свій час, сили, а іноді і грошові кошти.

Але, безумовно, краще орендувати офіс в бізнес центрі. Керівництво бізнес центру запропонує будь-які цікаві варіанти з оренди офісу, підбере офіси і за розміром і для офісного обладнання. Крім усього, оренда офісу в бізнес цетрі дозволить скористатися загальними благами, як інтернет, охорона, паркінг.

Умови договору оренди приміщення - це те, на що особливо потрібно звернути увагу. Такий договір має включати в себе не тільки основні пункти, а й кожну дрібницю, яка могла б регулювати відносини між орендарем та орендодавцем. Заздалегідь поцікавтеся про те, чи потрібно вам платити за охорону, інтернет, паркування та інші послуги. Дізнайтеся також і про те, хто і коли повинен робити ремонт приміщення, якщо ви плануєте брати офіс надовго.

Оренда приміщень - це важлива справа, від якого багато в чому залежить майбутнє фірми. Саме тому ставитися до пошуку підходящого офісного приміщення потрібно дуже серйозно.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com