• 2020-10-21

Новий подих бізнес центру Horizon Office Towers

У лютому 2020 року в київському бізнес центрі Horizon Office Towers розпочалася реконструкція. Головною її ідеєю було збільшити простір, зробити приміщення світлішими та організувати місця очікування для відвідувачів.

 

«Вхідна група бізнес центру із плином часу втратила свою сучасність та вже достатньо давно потребувала змін. Ми намагалися максимально зберегти інфраструктуру, що розташовується на вході до бізнес центру (дві кав’ярні та мінімаркет), та оптимізувати її, але водночас збільшити простір», – розповіла Катерина Зінчук, представник власника бізнес центру Horizon Office Towers з питань оренди. Одним з основних завдань, яке в бізнес центрі ставили перед архітектором – максимально зберегти стиль відповідно до загальної концепції об’єкта. «Ми не хотіли порушувати нашу камерність та затишок, що є родзинкою бізнес центра. Наші орендарі вирізняються тим, що цінують тишу та конфіденційність, адже їх не цікавлять галасливі «гіганти» з величезними відкритими просторами», – зазначила Катерина Зінчук.

Так, на початку року було проведено оновлення загальних коридорів та евакуаційних шляхів на всіх поверхах. Також було повністю змінено систему освітлення бізнес центру на більш сучасну, безпечну та екологічну, як на загальних територіях, так і в орендованих приміщеннях. До того ж, у бізнес центрі дещо перебудували початкове планування приміщень вхідної групи, перенесли зону ресепшн та організували додатковий прохід від неї до ліфтових холів, що дає можливість зонувати потоки відвідувачів. Крім того, у бізнес центрі модернізували зовнішній вигляд вхідної групи, додали більше освітлення та розмістили логотип бізнес-центру та озеленення.

Підготовка проєкту та архітектурний нагляд проводилися під пильним керівництвом архітектора Новосада Ігоря Олеговича. Втілення ідей та роботи з укладання каменю відбувалися силами ФОП Архипенко Ю. П. Також було залучено низку субпідрядних організацій, які доклали свій внесок у досягнення позитивного результату.

На сьогодні роботи всередині бізнес центру повністю завершені. «Після їхнього закінчення, не зважаючи на деякі незручності, спричинені ремонтом, наші орендарі були дуже задоволені змінами. Ми й досі отримуємо позитивні відгуки: відзначали приємні кольори, збільшений простір та особливо витриманий стиль бізнес центру», – поділилася Катерина Зінчук.

Паралельно з вхідною групою, у березні, у бізнес центрі розпочали роботи з оновлення фасаду бізнес центру. Перший етап реконструкції планують завершити на початку 2021 року. Наступні кроки оновлення наразі перебувають у процесі планування.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com