• 2020-11-03

Нове обличчя: оновлення бізнес центру Horizon Office Towers триває

Навесні 2020 року в бізнесцентрі Horizon Office Towers розпочалися підготовчі роботи з оновлення фасаду. Наразі проведено демонтаж старої фасадної плитки і відбувається утеплення будівлі та підготовка до монтажу нового фасаду.

«Упродовж багатьох років роботи ми час від часу проводили підтримуючий ремонт облицювання бізнесцентру, але жодного разу не підходили до цього питання настільки масштабно. Так само, кілька разів із моменту відкриття об’єкта здійснювалось оновлення загальних територій. Під час останнього, на початку цього року, ми провели більш ретельний ремонт», – розповіла Катерина Зінчук, представник власника БЦ Horizon Office Towers з питань оренди.

Проєктування та монтаж нового фасаду бізнесцентру виконується за останніми архітектурними тенденціями та технічними вимогами: вентильований, утеплення виконано мінватою 100 мм у 2 шари, що дасть змогу значно ефективніше використовувати енергоресурси.

Проєкт фасаду підготовлений та супроводжується компанією «Сучасна Архітектура Міст», усі роботи під ключ виконує «АркадСтрой». Їх планують завершити на початку 2021 року.

«Наразі ринок комерційної нерухомості Києва та України змінився як у кількісному, так і у якісному плані, – зазначає Катерина Зінчук. – Якщо власник бізнесцентру хоче втримати лідируючі позиції, то має постійно відслідковувати останні тенденції та впроваджувати максимум із можливого у своєму об’єкті. До того ж, орендарі стали більш вимогливими як до вигляду офісу всередині, так і до будівлі загалом. Також важливою стала інфраструктура бізнес-центру та додаткові можливості. Сучасні красиві будівлі з ретельно продуманими зручностями для орендарів та їх гостей завжди будуть користуватися більшою увагою, ніж їх застарілі сусіди. Тому вважаємо, що рішення про оновлення бізнес центру Horizon Office Towers було прийнято вчасно».

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com