• 2021-02-09

Бізнес центр Horizon Office Towers: оновлення триває

Попри карантин, у київському бізнесцентрі Horizon Office Towers, розташованому на вул. Шовковичній, 42-44, уже рік триває заплановане оновлення. Керівна компанія підійшла до реконструкції серйозно та планує її продовження.

Наразі в бізнесцентрі на фінальній стадії перебувають роботи з оновлення фасаду, що тривають уже майже рік. Їх завершення планується в першому кварталі 2021 року.

Подальші плани з реконструкції передбачають зміну системи освітлення фасаду об’єкта, озеленення території навколо будівлі й організацію місць відпочинку тощо.

Загалом упродовж 2020 року в бізнесцентрі було оновлено оздоблення загальних коридорів та евакуаційних шляхів на всіх поверхах, встановлено більш енергоефективну систему освітлення як у спільних зонах, так і в орендованих приміщеннях. Також було змінено початкове планування приміщень вхідної групи, перенесено зону рецепції, що дало можливість зонувати потоки відвідувачів і додало простору. Зовнішній вигляд місць загального користування першого поверху оновлено з максимальним дотриманням стилістики бізнесцентру, додано озеленення та освітлення.

«Ми постійно отримуємо позитивні відгуки від наявних і потенційних орендарів, колег із бізнесу щодо нового вигляду вхідної групи. Ми впевнені, що в підсумку проведена реновація позитивно впливатиме на заповнюваність об’єкта. Звісно, про результативність наших дій говорити поки передчасно, максимальний ефект ми очікуємо отримати після завершення зовнішніх робіт», – розповіла Катерина Зінчук, представник власника бізнес центр Horizon Office Towers із питань оренди.

Проте вона зазначила, що результати вже відчутні: в бізнесцентр почали заходити нові орендарі, а наявні – продовжувати угоди оренди. Крім того, частина орендарів розширили свої площі.

«Багато хто скаже, що ми обрали невдалий час для вкладання коштів у реконструкцію, але ми вважаємо, що кризовий період найкраще підходить для цього. Бізнесцентр має відповідати сучасним тенденціям, адже необхідно витримувати конкуренцію, яка постійно посилюється», – зазначила Катерина Зінчук.℗

Джерело Commercial Property

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com