• 2014-01-20

Офіс на Печерську

Столиця України Київ має тисячолітню історію, відрізняється яскравою індивідуальністю, неповторною своєрідністю і красою.

Печерськ- один з центральних районів Києва.

Печерський район Києва нерозривно пов'язаний з виникненням і розвитком столиці України.

Печерськ - історична місцевість у центрі Києва. Назва походить від печер Києво-Печерської лаври, що існують з найдавніших часів. На Печерську розміщено большенство центральних державних адміністративних служб, офісних приміщень, історичних пам'яток, развекательних комплексів.

Зараз у Печерському районі, який займає площу 27 кв. км, проживає 126,2 тисячі киян, тут діє близько 30 промислових підприємств, 28 науково-дослідних і проектних інститутів, багато вищих навчальних заклади, заклади торгівлі та громадського харчування. Печерський район відзначається насиченість культурницькими та общественнімі заходами. Печерський район живе цікавим, багатогранної життям.

Саме том
у, оренда приміщення в центрі (Печерськ) - це залишатися в центрі суспільного, політичного і культурного життя Києва.

Висоти Печерська, безперечно, складають і найкрасивішу частину Києва. Тут правий берег Дніпра вище всього піднятий над рівнем води, і з нього відкривається цілий ряд чудесних видів на Київ. Не менш мальовнича і сама височина з перекривають її і спускаються до Дніпра ярами. Офіс на Печерську дає можливість насолоджуватися красою історичнії частини Києва.

Найвища з гір - Печерська - знаходиться в 196 м над рівнем моря.

Саме на ній побудований бізнес центр Horizon Office Towers
(Горизонт).

Архітектура будівлі бізнес центру - зразок вдалого поєднання класичного затишку із сучасним впевненим діловим стилем. З вікон бізнес центру можна насолоджуватися прекрасним виглядом всього Києва, його парками та архітектурою, а у вечірній і нічний час красою нічного міста.

Вибравши офіс на Печерську в бізнес центрі Horizon Office Towers, ви отримаєте сучасний діловий містечко з добре організованою інфраструктурою. Концепція роботи центру надавати своїм жителям широкий спектр послуг. На території бізнес центру діють банки, банкомати, нотаріуси, кафе, міні-маркет, хімчистка, туристичне агентство.

Офіс на Печерську дозволяє з комфортом використовувати розвинену інфраструктуру району та вирішувати інші запити орендарів.

Порядок у бізнес центрі Horizon Office Towers та збереження майна забезпечує цілодобова кваліфікована охорона. Автотранспорт можна розмістити в підземному 3-поверховому паркінгу або на закріплених спеціально за Вами охоронюваних стоянках.

Оренда
приміщень на Печерську - це краще рішення для організації бізнесу.

Бізнес центр Horizon Office Towers - Ваш новий офіс на Печерську. Оцініть всі вигоди і комфорт центрального розташування, розвиненої інфраструктури та, звичайно ж, найвищої якості обслуговування бізнес центру Horizon Office Towers.

Обирайте офіс на Печерську і будьте в центрі ділових і громадських подій Києва.

Повернутися до списку

Адреса: м.Київ, вул. Шовковична 42-44

Оренда офісу в центрі Києва:

Тел.: +38 096 349 8808,
                 +38 096 426 9843

e-mail: katerynazinchuk@gmail.com